UAE, Dubai, Expo 2020 Dubai

 

Het Nova Media Platform is een uniek online nieuws & informatie platform combinatie op regionaal en landelijk niveau.

Het online platform versterkt de verschillende regionale publieke tv, radio, online en omroepen die onderscheidende regionale journalistiek brengen.

Het unieke aan het online nieuws & informatie platform is dat er een online samenwerkingsmogelijkheid wordt aangeboden tussen regionale nieuwsorganisaties, gemeenten, politiek, zakelijke markt en andere partijen.

Kenmerk van een online samenwerkingsorganisatie is dat het netwerk niet in formele zin bestuurd wordt. Deelnemers onderschrijven strategische doelen.

.

 

Op basis van distributie en marketing op o.a., de programma’s en op projectmatige basis worden concrete resultaten regionaal en landelijk online gepromoot. Waarbij per regio verschillende nieuwsberichten kunnen worden aangeboden.

Dit betekent dat het vooral gaat om de sturing op de gezamenlijke ‘inzet’ van de betrokken regionale organisaties in het project en de sturing van de gemeenschappelijke online activiteiten.

.

.

Want deze regionale bedrijven zien wat er in de regionale samenleving gebeurt, brengen nieuws, controleren de macht en dragen bij aan een sterkere verbondenheid in de regio.

Het Nova Media online platform – i.s.m. de regionale tv- en radio omroepen- zet zich ervoor in om met hun publieke media-aanbod een beter, groter en breder publiek te bereiken, naast meer advertentie mogelijkheden.

.

.

Het gezamenlijke regionale aanbod op het Nova Media Platform vormt het uitgangspunt voor deze overzichtelijke regionale & landelijke nieuwscyclus.

 

Dit maakt het moeilijker en moeilijker voor omroepen en uitgevers om de aandacht van de kijkers te trekken voor meer dan een paar minuten en om een directe relatie met het publiek te onderhouden.

In het licht van de wijdverbreide discussie over de toekomst van nieuws-video, wil Nova Media d.m.v. een uniek nieuw online platform onderzoek doen naar opkomende consumptiepatronen en de online videostrategieën van toonaangevende online nieuwsorganisaties, omroepen en uitgevers.

Nova Media is met name geïnteresseerd in de feiten, uitkomsten, resultaten, mogelijkheden en uitdagingen.

Waarmee zij in de toekomst worden geconfronteerd in de productie, toekomst en het te gelde maken van online nieuwsberichten-video’s op eigen websites.