UAE, Dubai, Expo 2020 Dubai

malika karoum
.
Powered by Malika Karoum
Malika Karoum Online Platform Concept
Het Malika Karoum Online Platform is een uniek en exclusief landelijk & regionaal business, nieuws en informatie bron. Met o.a.: virale content, nieuws, luxury, automotive, producten, vrije tijd, sport, food, onroerend goed, weerbericht, politiek, sociale items, fitness, website en bedrijfsinformatie.
Geschikt om elk project, organisatie en bedrijf dat hun info, profiel, product of online aanwezigheid op het Internet wil vergroten met behulp van de nieuwste marketingstrategie, promotie, technieken, diensten en tools.
.
malika karoum
.
Malika Karoum lanceert vanaf 2021 een uniek concept, het Malika Karoum Online Platform om nieuws, business, promotie, informatie, communicatie en service online effectief te positioneren in de online nieuwssector & zakelijke markt.
Het online business en nieuwsplatform van Malika Karoum is een unieke nieuws-, marketing- en promotiedienst op het internet die geschikt is voor alle online nieuwsomroepen, business, organisaties, zakenpartners, luxe producten, onroerend goed, vrije tijd, evenementen, politiek, regionale gebeurtenissen, muziek, media, health en sport.
En voor producten, personen, organisaties of bedrijven die het profiel van hun aanwezigheid op het web willen promoten, te vergroten of te distribueren. Om het platform te promoten, gebruikt Malika Karoum een unieke online strategie, Menu Pos systeem, Crossmedia & Newmedia-structuur, techniek en tools.
.
malika karoum
.
NIEUW ONLINE MALIKA KAROUM PLATFORM
De in te zetten marketing strategie van Malika Karoum omvat een hoog landelijk en regionaal online nieuws gehalte
.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *